ЗМІ повідомили, коли путін може оголосити про висування на новий термін

Читать на русском
Путін може у листопаді публічно оголосити, що знову балотується у президенти. Тема росії як цивілізації стане важливою частиною ідеологічної рамки його кампанії.
Фото: РІА Новини

Російський диктатор володимир путін може публічно оголосити про своє висування на новий президентський термін на міжнародній виставці-форумі «росія». Захід стартує 4 листопада.

Про це пише російське видання «Комерсант» з посиланням на джерело, близьке до адміністрації президента рф.

У яких державах перші особи перебувають при владі понад 10 роківУ світі ще залишилися держави, де влада є практично незмінною. Лідери таких країн залишаються біля керма роками та десятиліттями. Детальніше – на інфографіці

Старт неформальної президентської кампанії намічено на листопад. На цьому ж заході путін може оголосити про намір балотуватися знову, але, як пише видання, є й інші варіанти.

Форум проводиться «з метою демонстрації найважливіших досягнень рф у різних галузях економіки та позитивного досвіду розвитку суб'єктів росії. «Фактично це досягнення володимира путіна», — пояснив співрозмовник.

За словами джерел видання, ідеологічна рамка рамки кампанії путіна виглядатиме так: «росія — окрема цивілізація, «родина сімей», для якої важливі традиційні цінності, її атакують вороги, але завдяки консолідації суспільства вони нічого не досягнуть».

Нагадаємо, у Кремлі впевнені, що путіну ніхто не зможе скласти конкуренцію у разі участі у виборах-2024.

За інформацією ЗМІ, у Кремлі вже підібрали для путіна «конкурентів» на виборах. Одним із головних критеріїв їхнього відбору став вік.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: