Ніхто не зможе «відключити» українську стійкість: Зеленський привітав захисників та захисниць

Читать на русском
Президент України Володимир Зеленський привітав захисників та захисниць зі святом. Він наголосив, що ніхто не зможе відключити українську стійкість.
president.gov.ua

Президент України Володимир Зеленський привітав захисників та захисниць зі святом. Він наголосив, що ніхто не зможе «відключити» українську стійкість.

Про це йдеться у відео зверненні українського лідера.

У неділю, 1 жовтня, в Україні відзначають День Пресвятої Богородиці та День захисників та захисниць. Цього дня українці вшановують пам'ять полеглих героїв, які віддали життя, захищаючи нашу країну.

Президент подякував всім, хто стоїть на захисті нашої держави.

«Вздовж усієї лінії фронту, не зупиняючись, просуваючись уперед під час контрнаступу, що триває. Коли українці родом із різних областей, міст і сіл зараз разом. В одному бліндажі, окопі, в одному танку, літаку, БМП. Пліч-о-пліч на різних напрямках б’ються за села й міста, де, можливо, і не бували раніше, але б’ються щосили, як за свої рідні домівки», – заявив він.

Звернення Володимира Зеленського з нагоди Дня захисників і захисниць УкраїниОфіс Президента України

Зеленський підкреслив, що сьогодні українці повинні вшанувати хоробрість та героїзм захисників і захисниць.

«Важкі часи зробили нас сильними. А сильні наближають переможні часи. Крок за кроком. Сьогодні, завтра, щодня, щохвилини. Ні планово, ні аварійно ніхто не має й не зможе «відключити» нашу стійкість, витримку, міцність, відвагу. Вони не мають терміну дії, кінцевої дати чи крайньої точки, після якої ми припинили б спротив і боротьбу, окрім однієї – нашої перемоги», – додав президент.

Раніше День захисників та захисниць України відзначався 14 жовтня. Але після переходу України на новий календар свято співпадатиме із вшануванням Дня Покрови Пресвятої Богородиці.

З інфографіки «Слово і діло» можна дізнатися, скільки звань «Герой України» присвоїв Зеленський за час повномасштабної війни.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: