ГУР про удар по російському авіазаводу: така практика триватиме

Читать на русском
На Смоленському авіазаводі з виробництва ракет Х-59 у росії ударні дрони пошкодили виробничу базу.
фото ГУР

На Смоленському авіазаводі з виробництва ракет Х-59 у рф ударні дрони пошкодили виробничу базу. Україна планує завдавати подібні удари й надалі.

Про це повідомив представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов у ефірі телемарафону у понеділок, 2 жовтня.

Які міста росії та окуповані нею населені пункти зазнали атак дронівЗа час повномасштабної війни дрони атакували понад 40 міст у росії та на окупованих нею територіях України.

«Так, пошкоджено виробничу базу, порушено темпи виробництва і це серйозні проблеми спричинило агресору. Такий факт підтверджуємо і надалі така практика триватиме», – сказав він.

При цьому Юсов не став коментувати, хто й звідки завдав удару, але зазначив, що саме на цьому заводі виробляли саме ті ракети, які насамперед випускаються по цивільних об'єктах України, інфраструктурі та забирають життя наших мирних громадян та захисників.

Нагадаємо, ударні дрони 1 жовтня атакували Смоленський авіаційний завод у росії, де виробляли ракети Х-59 різних модифікацій. Від застосування такої зброї найбільше страждають Чернігівська, Сумська, Харківська, Дніпропетровська, Запорізька та Херсонська області.

А 1 жовтня безпілотники атакували стоянку російських вертольотів у Сочі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: