ЗСУ отримали на фронт секретні дрони – Федоров

Читать на русском
У рамках проекту Армія дронів на фронт відправили чергову партію із понад 1700 безпілотників.
скрін з відео

Українські військові отримали нову партію безпілотників. Серед них є й секретні дрони, які вже показали результати на полі бою.

Про це повідомив віцепрем'єр-міністр – міністр цифрової трансформації Михайло Федоров у Telegram у четвер, 28 вересня.

Як дрони та новітні системи управління змінюють картину сучасної війниНа відео від Слово і діло – про роль дронів та новітнього програмного забезпечення у російсько-українській війні.

За його словами, в рамках ініціативи «Армія дронів» на фронт відправили ще понад 1700 безпілотників: ударні Vampire, FPV-дрони Phoenix, швидкісні Penguin, Avenger, Mavic та Matrice.

«Передаємо також секретних пташок, які вже показали результати на полі бою. Скоро їхню роботу відчують на собі окупанти, а ви дізнаєтеся про це з новин», – зазначив Федоров.

Він додав, що дрони допоможуть ЗСУ проводити розвідку, знищувати ворожу техніку та рятувати життя наших воїнів. Лише минулого місяця українським операторам БПЛА вдалося уразити 780 одиниць техніки.

Нагадаємо, нещодавно «Армія дронів» оновила рекорд зі знищених гармат ворога – 64. Попередній рекорд знищення російських гармат за допомогою БПЛА становив 56 одиниць.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: