Безпілотник СБУ знищив російську РЛС у Курській області – ЗМІ

Читать на русском
Особливістю цієї РЛС була здатність визначати повітряні цілі на гранично малих висотах. Але український дрон вона не помітила.
фото замаскованої РЛС у рфДжерело УП

Безпілотник Служби безпеки України вивів із робочого стану радіолокаційну станцію (РЛС) «Каста» в Курській області. Така РЛС могла виявляти цілі на малих висотах.

Про це з посиланням на джерела у СБУ повідомляє УП у п'ятницю, 29 вересня.

Крим нашпигований ППО та вона не може впоратися із західними ракетами – ІгнатКрим нашпигований російськими системами протиповітряної оборони. Та вони не справляються з західними ракетами.

Повідомляється, що РЛС «Каста» було знешкоджено біля населеного пункту Гирьї Беловського району Курської області рф 28 вевресня.

«За даними російської пропаганди, така РЛС може виявляти навіть літальні апарати з технологією Стелс. Але дрон СБУ чомусь прогавила. Особливістю цієї РЛС була здатність визначати повітряні цілі на гранично малих висотах. Ключове слово - була!», – цитує видання слова джерела.

Нагадаємо, сьогодні вранці в Курській області рф сталася нова «бавовна». До цього СБУ влаштувала частковий блекаут у Курській області. А у Курську безпілотники влучили у будівлю російського МВС.

14 вересня в результаті спецоперації СБУ та ВМС в окупованій Євпаторії було знищено російський комплекс ППО «Тріумф» вартістю 1,2 млрд доларів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: