Рф готує «вкиди» про російські паспорти у військово-політичного керівництва України – СБУ

Читать на русском
Росія готує ІПСО, в основу якої має увійти дезінформація про нібито російське громадянство українських державних діячів, керівництво Сил оборони та безпеки та їхніх сімей, а також інших чиновників.
pmg.ua

Спецслужби рф готують «вкиди» про наявність російського громадянства у українських чиновників, керівництва Сил оборони та безпеки та їхніх сімей, а також інших посадових осіб.

Такі дані Служба безпеки України отримала під час контррозвідувальної діяльності.

У кого з українських політиків та чиновників знаходили російський паспортУ когось із українських політиків та чиновників знайшли російське громадянство – на інфографіці Слово і діло.

Підготовкою інформаційно-психологічних операцій займається 5 служба російської ФСБ. В основу ІПСО «має увійти дезінформація про нібито російське громадянство українських державних діячів, керівництво Сил оборони та безпеки та їхніх сімей, а також інших посадових осіб».

Забезпечувати правдоподібність фейків росіяни збираються шляхом:

  • внесення ФСБ до державних реєстрів рф записів, які нібито мають підтверджувати версію ворожих спецслужб;
  • підробки документів українських державних діячів та представників Сил оборони.

Старт реалізації ІПСО в українському інформаційному полі заплановано найближчим часом, попередили в СБУ: «Не маючи успіхів на полі бою, ворог прагне будь-якими методами підірвати психологічно-емоційний стан українських воїнів на передовій та дестабілізувати ситуацію в країні. Закликаємо представників українських ЗМІ критично ставитися до появи подібної «сенсаційної» інформації».

Нагадаємо, протягом травня російські пропагандисти розповсюджували фейк про поранення головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного.

Пізніше головком особисто спростував російські «вкиди».

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: