У Кремлі прокоментували чутки про тяжку хворобу Кадирова

Читать на русском
У Кремлі заявили, що вони не мають інформації про стан здоров'я Рамзана Кадирова. На вихідних були повідомлення про те, що він у вкрай тяжкому стані.
Фото: росЗМІ

Прессекретар путіна Дмитро Пєсков заявив, що Кремль не має інформації про здоров'я голови Чечні Рамзана Кадирова.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Кадиров, Пригожин, Гіркін: що собою являють найодіозніші обличчя путінської росіїРамзан Кадиров, Євген Пригожин, Ігор Гіркін – що спільного у трьох головних критиків військового командування росії.

«Ви знаєте, ми не маємо якоїсь інформації щодо цього. У будь-якому випадку адміністрація президента навряд чи може давати довідки про стан здоров'я, тому тут нема чого вам сказати», – сказав Пєсков.

Нагадаємо, у середині вересня знову почали з'являтися повідомлення про різке погіршення здоров'я Рамзана Кадирова. Опозиційний чеченський Telegram-канал NIYSO написав, що Кадиров впав у кому. Представник Головного управління розвідки Андрій Юсов підтвердив виданню «Обозреватель», що Кадиров перебуває у «важкому стані».

А у вихідні чеченський опозиціонер і правозахисник Абубакар Янгулбаєв написав, що Кадиров помер. Яких-небудь доказів чи джерел інформації він не повідомив.

Російське видання «Агентство» зауважило, що останнє відео за участю глави Чечні, дату якого можна визначити, було опубліковано 1 вересня. Увечері 17 вересня в каналі Кадирова з'явилося відео з ним, де він закликає «всіх, хто в інтернеті не може відрізнити правду від брехні, прогулятися на свіжому повітрі, упорядкувати думки».

Видання «Верстка», у свою чергу, повідомляє, що з початку вересня літак глави Чечні тричі літав до Москви, і з високою ймовірністю знаходиться там останні три дні.

У березні німецьке видання Bild вже писало про серйозні проблеми зі здоров'ям у Кадирова. За інформацією журналістів, він може мати проблеми з нирками.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: