У Кадирова серйозні проблеми зі здоров'ям, до нього викликали лікаря з ОАЕ – Bild

Читать на русском
Журналісти стверджують, що саме через лікування Кадиров не зміг бути присутнім на виступі російського диктатора у кремлі 21 лютого.

Один із головних соратників володимира путіна – голова Чечні Рамзан Кадиров – має серйозні проблеми зі здоров'ям.

Про це у п'ятницю, 3 березня, повідомило німецьке видання Bild.

Кадиров, Пригожин, Гіркін: що собою являють найодіозніші обличчя путінської росіїРамзан Кадиров, Євген Пригожин, Ігор Гіркін – що спільного у трьох головних критиків військового командування росії.

Журналісти звернули увагу на те, що останнім часом Кадиров сильно додав у вазі. Він виглядає опухлим, а на своїх відео часто не може розплющити очі.

За словами колишнього заступника прем'єр-міністра Ічкерії Ахмеда Закаєва, це може говорити про серйозні проблеми з нирками.

ЗМІ стверджують, що до лідера Чечні викликали головного лікаря нефрологічного відділення клініки Бурджіл – одного з найпрестижніших медичних комплексів ОАЕ. Московським лікарям Кадиров не довіряє, бо боїться, що вони можуть його отруїти.

«Те, що він іноді виглядає енергійним і спритним, пояснюється прийомом стимуляторів. Кажуть, що через хворобу «чеченський божевільний» став залежним від різних пігулок», – резюмували у виданні.

Стверджується, що саме через погіршення стану здоров'я Кадиров пропустив виступ російського диктатора у кремлі 21 лютого.

Нагадаємо, раніше голова Чечні заявив про плани створити свою приватну військову компанію. Кадиров натякнув, що базовим підрозділом для формування ПВК може стати загін спецназу «Ахмат», частини якого воюють в Україні у складі армії окупанта.

Раніше повідомлялося, що Служба безпеки України оголосила голову Чечні у розшук.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: