Кадиров обіцяв помсту за атаку дронів на Москву – Данілов відповів

Читать на русском
Данілов відповів Кадирову, що мстити треба самій Москві і особисто путіну за вбивство чеченців та руйнування Грозного.
Фото: УНІАН

Секретар Ради нацбезпеки та оборони Олексій Данілов відповів Рамзану Кадирову, який обіцяв помсту за атаку дронів на Москву.

«Кадирову варто мститися Москві й особисто путіну, а не погрожувати Україні. Це росіяни вбивали та нищили чеченців. Це росіяни принесли на чеченську землю століття рабства, тисячі вбитих і закатованих жінок і дітей, знищенні міста і спаплюжені могили предків. Не українці танками зрівнювали з землею Грозний разом з його мирними мешканцями, це були російські танки. Чеченський народ про це пам’ятає, а тим, хто забув, час згадати», – написав Данілов у Twitter.

Вчора глава Чечні заявив, що атака дронами по Москві «не має жодного тактичного, стратегічного чи навіть психологічного сенсу. Навчені військовій справі це розуміють. Війна йде зовсім в іншому місці».

Але при цьому він пообіцяв «помсту»: «Заходи реагування на подібні спроби атакувати не повинні бути жорсткими – вони мають бути жорстокими. Ми захищаємо наших громадян, і тут не треба цацкатися і церемонитися… Насамкінець трохи забігу вперед, але подробиць не розкрию. Скоро покажемо у зоні СВО, що таке помста у повному розумінні слова».

До речі, Данілов вважає, що процес розпаду росії розпочнеться саме з Кавказу.

Нагадаємо, вчора володимир путін пригрозив «дзеркальними діями» у відповідь на атаку на Москву.

Проте аналітики вважають, що відповідати росії немає чим, і тому путін зменшив масштаби події.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: