Кадиров заявив, що його соратник Делімханов «живий і навіть не поранений»

Читать на русском
Голова Чечні Рамзан Кадиров заявив, що його соратник Адам Делімханов живий і не був травмований на Запоріжжі.
t.me/RKadyrov

Голова Чечні Рамзан Кадиров заявив, що його соратник Адам Делімханов живий і не був травмований на Запоріжжі.

Про це він написав у Telegram.

Кадиров, Пригожин, Гіркін: що собою являють найодіозніші обличчя путінської росіїРамзан Кадиров, Євген Пригожин, Ігор Гіркін – що спільного у трьох головних критиків військового командування росії.

За словами Кадирова, інформація про Делімханова є фейком, хоча перед цим просив українську розвідку надати дані, куди саме завдали удару, щоби він зміг його знайти.

«Я це знав із самого початку фейкового вкиду, але вирішив показати всім, насамперед українцям, як опустилися їхні ЗМІ. Це наскільки потрібно не поважати свою аудиторію, щоб нахабно брехати, знаючи, що брехню можуть спростувати. А коли я підлив олії у вогонь, вже автори фейку самі повірили у свою казку», – йдеться у повідомленні.

Глава Чечні також додав, що він з Деліхмановим та іншими соратниками продовжують працювати.

Крім цього, Кадиров заперечив, що під час удару у Запорізькій області загинули 200 його бійців. А підрозділи «Ахмат» знаходяться на своїх місцях, у тому числі у Бєлгородській області.

Нагадаємо, сьогодні, 14 травня, з'явилась інформація, що близького соратника глави Чечні, депутата російської Держдуми Адама Делімханова було тяжко поранено в Запорізькій області.

Напередодні стало відомо, що російські війська перекидають з Херсонської області під Мар’їнку чеченські загони «Ахмат-Юг» та «Ахмат-Сєвєр».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: