У Запорізькій області поранення отримав близький соратник Кадирова – ЗМІ

Читать на русском
Близький соратник Кадирова Адам Делімханов зазнав поранення в Україні. Раніше повідомлялося, що його ліквідовано.
THEINS.RU

Близького соратника глави Чечні Рамзана Кадирова, депутата російської Держдуми Адама Делімханова було тяжко поранено в Запорізькій області.

Про це повідомляє пропагандистський канал російського міноборони «Звезда».

«Депутат Держдуми Адам Делімханов був поранений, але він живий», – йдеться в повідомленні. Подробиць – де і за яких обставин його поранили – немає.

Раніше політолог Кирило Сазонов, який воює у складі ЗСУ, повідомив, що Делімханова було знищено Силами оборони в Приморську Запорізької області: «З ним до Кобзона на концерт пішли інші наближені до Кадирова та ще до біля двохсот особового складу. Розвідка працювала по пошуку скупчення ворожої техніки, а тут такий кортеж на позашляховиках. Керівництво підрозділу «Ахмат». Ну, велкам ту Юкрейн, як кажуть. Все швидко міняємо, нова пріоритетна ціль, працюємо зараз. Арта зреагувала миттєво. Поранених нема, навіть «Швидка допомога» не приїхала. Всі тіла вивозили на гвинтокрилах. За півгодини прилетіли – 12 бортів».

Цікаво, що сам Кадиров стверджує, що він не має інформації про Делімханова. «На зв'язок він не виходить. Прошу українську розвідку надати інформацію про те, по якому саме місцю і по яких позиціях було завдано удару, щоб я зміг знайти мого дорогого брата. Винагороду обіцяю щедру і дуже прошу допомогти», – написав він.

Нагадаємо, Делімханов командував кадировцями під час штурму «Азовсталі» у Маріуполі. Служба безпеки України повідомила йому про підозру за двома статтями ККУ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: