САП повідомила про підозру викритому депутату Волинської облради

Читать на русском
Антикорупційна прокуратура повідомили про підозру викритому депутату Волинської облради, який вимагав кошти від інвестора.
Валентин Кошельник

Спеціалізована антикорупційна прокуратура повідомила про підозру депутату Волинської обласної ради у зловживанні впливом.

Про це повідомляє прес-служба САП.

За інформацією «Слово і діло», йдеться про депутата Волинської облради від фракції «За майбутнє» Валентина Кошельника.

«За дорученням керівника САП прокурор за участі детективів НАБУ повідомив про підозру в одержанні неправомірної вигоди за вплив на прийняття рішення особою, уповноваженою на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, поєднане з вимаганням такої вигоди, депутату Волинської обласної ради. Його дії кваліфіковано за ознаками злочину, передбаченого ч. 3 ст. 369-2 КК України», – інформує САП.

У прокуратурі додали, що наразі вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу. Прокурор САП проситиме тримання під вартою з альтернативою внесення застави.

Нагадаємо, НАБУ і САП викрили депутата Волинської облради. Депутату інкримінували одержання неправомірної вигоди у сумі 35 тисяч доларів. За ці кошти він обіцяв посприяти громадянину у придбанні земельної ділянки, що розташована на території однієї з територіальних громад Волинської області, для створення на ній підприємства з утилізації відходів.

Раніше Вищий антикорупційний суд затвердив угоду з депутатом Рівненської облради.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: