СБУ провела рейди через заяви окупантів про «брудну» бомбу: деталі

Читать на русском
Служба безпеки Україна спільно з іншими структурами Сил оборони здійснила перевірку стану радіаційної безпеки по всій території України.
Фото: СБУ

Служба безпеки Україна спільно з іншими структурами Сил оборони здійснила перевірку стану радіаційної безпеки по всій території України.

Про це йдеться у Telegram-каналі відомства.

Рейди були проведені у зв'язку з регулярними погрозами та провокаціями з боку Кремля щодо використання «брудної» бомби.

«Лише за тиждень правоохоронці обстежили сотні місць масового перебування людей та об'єктів критичної інфраструктури, а також тисячі транспортних засобів, які диверсанти рф могли потенційно використовувати для перевезення радіоактивних матеріалів», – зазначено у повідомленні.

У СБУ додали, що особлива увага приділялася блокпостам у прифронтових районах, а також пунктам пропуску через держкордон.

«В результаті комплексних відпрацювань небезпечних радіоактивних матеріалів не виявлено», - резюмували у відомстві.

Нагадаємо, у середині серпня ЗМІ розповсюдили інформацію про те, що росія готує теракт на Запорізькій АЕС. В ОВА та розвідці ці вкиди не підтвердили.

Раніше Дмитро Медведєв погрожував завдати ударів по трьом українським АЕС та ядерним об'єктам у Східній Європі. А путін заявив, що рф нібито «провокують» на удари по атомних об'єктах України.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: