У Москві після вибухів сталася пожежа біля Останкінської телевежі

Читать на русском
Наразі біля Останкінської телевежі у небі видно великий стовп диму. На місце події вирушили співробітники екстрених служб.
Ілюстративнефото: Lb.ua

У столиці країни-агресора Москві у ніч на 13 вересня пролунали вибухи, а згодом сталася пожежа біля Останкінської телевежі неподалік станції метро «Владикіно» на північному сході міста.

Про це повідомляють місцеві Telegram-канали.

Аеропорти, елітні райони і навіть Кремль: які об'єкти в Москві зазнали атак дронівРосійську столицю з початку року понад десять разів атакували невідомі безпілотники. Під удар потрапляли аеропорти, елітні райони, Москва-Сіті та навіть Кремль.

Як розповідають у мережі жителі російської столиці, наразі біля Останкінської телевежі у небі видно великий стовп диму. На місце події вирушили співробітники екстрених служб.

«Почув вибухи, потім було видно сполох вогню, дим. Зараз стягуються пожежні машини», - розповів один з очевидців у московському міському чаті.

У мережі було опубліковано відповідні кадри з місця події.

Російські ЗМІ повідомляють про незрозуміли «хлопки» біля вежі, де виникла пожежа.

При цьому, місцева влада інцидент біля Останкіно поки ніяк не коментує.

Нагадаємо, Москву ще з літа досить часто атакують безпілотники, у місті ночами чути вибухи. Також про атаки дронів регулярно повідомляють і в інших містах та регіонах рф.

У РНБО пояснили, чому Москву все частіше атакують безпілотники.

Також, як відомо, майже щоденні атаки дронами по Москві змусили рф перекалібрувати та посилити системи ППО, а також розмістити їх на дахах офіційних будівель, високих вежах та пандусах.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: