У рф заявили про збиття безпілотників біля Москви та атаку у Калузькій області

Читать на русском
Дрони намагалися здійснити атаку на Москву. Зазначається, що на місці збиття перебувають екстрені служби. Постраждалих та руйнувань немає.
Getty Images

У росії заявили про роботу засобів протиповітряної оборони в Калузької області, та нібито збиття цієї ночі одного безпілотника. Крім того, ще один знищений безпілотник начебто летів на Москву.

Про це йдеться у повідомленнях Міноборони рф та мера Москви Сергія Собяніна у Телеграмі.

Як дрони та новітні системи управління змінюють картину сучасної війниНа відео від Слово і діло – про роль дронів та новітнього програмного забезпечення у російсько-українській війні.

У нальоті БПЛА на Калузьку область у країні-агресора традиційно звинувачують Україну.

«Сьогодні вночі у Калузькій області та Істринському районі силами ППО знищені безпілотники, які намагалися здійснити атаку на Москву. Попередньо, руйнувань та постраждалих на місці падіння уламків немає. На місці працюють екстрені служби», - написав Собянін.

Варто зазначити, що раніше в ніч на 5 вересня в московському аеропорту Внуково було оголошено план «Килим», крім того, рейси також затримували на виліт та заліт у Домодєдово та Шереметьєво.

Нагадаємо, що увечері понеділка, 4 вересня, почалась масштабна пожежа неподалік Ленінградського вокзалу у Москві.

Також на інфографіці «Слово і діло» можна побачити найбільші атаки на російські аеродроми, а саме - скільки літаків рф було пошкоджено та знищено.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: