У росії збили БПЛА неподалік від гелікоптерного заводу у Підмосков'ї

Читать на русском
Вночі 28 серпня рф заявила про нібито збиття двох безпілотників над Брянською областю та ще одного неподалік від Москви.
Фото: Олександр Гусєв / Keystone Press Agency / Global Look Press

У ніч на понеділок, 28 серпня, російська ППО збила безпілотник, який рухався у напрямку Москви. Також БПЛА збили над Брянською областю.

Про це повідомили у Міноборони рф, а також мер Москви Сергій Собянін.

Зазначається, що нібито два БпЛА були виявлені та знищені російською ППО над територією Брянської області. У рф традиційно звинуватили у цьому Україну.

«Сьогодні вночі припинено чергову спробу київського режиму здійснити терористичну атаку БпЛА літакового типу по об'єктах на території російської федерації», – йдеться в повідомленні Міноборони.

За словами Собяніна, сили ППО в районі Люберець знищили безпілотник, що летів у напрямку до Москви.

Пізніше Telegram-канал «Astra» повідомив, що БПЛА в Підмосков'ї збили за 5 кілометрів від Московського гелікоптерного заводу в Люберцях.

«За даними мешканців Люберець, безпілотник був збитий у районі Коренево (Краскове). Це місце знаходиться за 5 кілометрів від Московського вертолітного заводу імені Михайла Міля. Він розташований у Томіліно (Люберці)», – пише канал.

Також відомо, що завод займається дослідно-конструкторською та науково-дослідною роботою, проектуванням, будівництвом та випробуванням дослідних зразків гелікоптерів.

Нагадаємо, 27 серпня вночі в Курську лунали вибухи, в росії заявили про атаку БПЛА. Згодом стало відомо, що СБУ 16 безпілотниками атакувала Курський аеродром.

Також 26 серпня у росії заявили про чергову спробу безпілотників атакувати Москву.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: