Данілов пояснив, чому Москву дедалі частіше атакують безпілотники

Читать на русском
Атаки дронами на Москву та інші російські міста – це свого роду акт справедливості, адже росіяни теж відповідальні за дії путіна.
Колаж 24 каналу

Столицю росії все частіше атакують дрони, і москвичі чують вибухи. Цьому є цілком логічне пояснення – росіяни також повинні відчути на собі ту війну, яку розпочав диктатор володимир путін. І не тільки відчути, а й нести за неї відповідальність.

Таку думку висловив секретар РНБО Олексій Данілов в інтерв'ю Радіо Свобода.

Аеропорти, елітні райони і навіть Кремль: які об'єкти в Москві зазнали атак дронівРосійську столицю з початку року понад десять разів атакували невідомі безпілотники. Під удар потрапляли аеропорти, елітні райони, Москва-Сіті та навіть Кремль.

Зокрема, йому поставили питання: як часті атаки дронами на Москву в цілому впливають на війну.

Данілов нагадав, що багато українців з перших днів вторгнення рф гостро відчули на собі, що таке війна. Тепер вона стала ближчою до осель росіян.

«Якщо наші діти, наші жінки, літні люди мають перебувати в укриттях, то чому росіяни мають себе спокійно почувати у своїй домівках, у своїх квартирах у місті Москва, звідки ухвалюються всі ці рішення, звідки ці божевільні ухвалили рішення напасти на нашу країну?», – заявив він.

За словами секретаря РНБО, війна – це завжди справедливість і «Господь все розставить на свої місця».

«І не тільки наші діти мають страждати, наші люди мають страждати. Хай вони постраждають так само, побачать, що таке війна. Їм здається, що війна ніколи не прийде в їх домівки. Вона прийшла 24 лютого, коли їх божевільний фюрер вирішив максимально активно напасти на нашу країну», – додав Данілов.

При цьому він упевнений, що для кардинальних змін у росії має бути «більш потужний тиск на росіян для того, щоб вони розуміли, що вони несуть спільну відповідальність за всі ті дії, які на сьогодні відбуваються на території нашої України.».

Нагадаємо, у містах росії, у тому числі і в Москві, все частіше ночами лунають вибухи, жителі повідомляють про атаку безпілотників.

У ніч на 24 серпня в росії заявили про атаку дронів у Калузькій та Брянській областях. Сьогодні вночі у Калузької та Тульській областях пролунала серія вибухів, у Москві закрили аеропорти Домодєдово та Внуково.

За даними ЗМІ, у росії в 2022 році відбулася рекордна за 10 років кількість вибухів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: