Зеленський зібрав військовий кабінет: обговорили наступ ЗСУ та постачання зброї

Читать на русском
Президент України Володимир Зеленський сьогодні, 12 вересня, провів засідання військового кабінету.
president.gov.ua

Президент України Володимир Зеленський 12 вересня провів засідання військового кабінету, на якому обговорювалося продовження контрнаступу ЗСУ.

Про це він повідомив у своєму Telegram.

Зеленський припустив, що ракети ATACMS зможуть перевернути сторінку у війні з рфПрезидент України знову говоритиме з президентом США про ракети ATACMS і сподівається, що ми отримаємо їх восени.

«Вузьке коло людей. Вузьке коло питань. Сьогодні говорили лише про фронт: продовження нашого наступу, напрямки, прогнози, забезпечення, зброя та боєприпаси, власне виробництво, інформація розвідок», - написав Зеленський.

За його словами, також було обговорено підготовку до зустрічних дій росіян на фронті. Зокрема, йдеться про зведення укріплень, посилення військ на відповідних ділянках, дані розвідок про дати та напрямки.

Нагадаємо, з початку контрнаступу у червні ЗСУ звільнили понад 300 кв. км території на півдні та сході України. Глава ГУР Кирило Буданов запевнив, що холодна погода не зупинить ЗСУ.

А президент Володимир Зеленський в інтерв'ю CNN заявив, що Україні для успішного контрнаступу, перш за все, потрібна далекобійна зброя. І саме ракети ATACMS, на які так чекають українці, можуть перевернути сторінку в цій війні, як один раз це зробили HIMARS.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: