Рф економить ракети для ударів пізньої осені та взимку – Гуменюк

Читать на русском
Ворог хоче накопичити ракети для потужних ударів в осінньо-зимовий період, у тому числі атак на інфраструктуру.
скріншот з відео

Російські військові зараз не влаштовують масованих обстрілів України, бо, швидше за все, економлять запаси ракет. Ворог хоче накопичити їх для ударів в осінньо-зимовий період.

Таку думку висловила керівник Об'єднаного координаційного прес-центру Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк під час телемарафону 12 вересня.

Стало відомо, скільки ракет і дронів росіяни випустили по ключових енергооб’єктах УкраїниЗа період опалювального сезону росіяни випустили понад 1200 ракет та дронів по ключових енергетичних об’єктах України.

«Цілком імовірно деякий час ворог буде економити ракети для того, щоб готуватися до інших заходів і дій більш потужних і масованих», – сказала вона.

Гуменюк зазначила, що нові атаки на критичну інфраструктуру можуть бути пов'язані з осінньо-зимовим періодом, коли розпочнеться опалювальний сезон.

Нагадаємо, минулої осені та взимку росія досить часто атакувала енергооб'єкти України, найбільше страждали ТЕЦ. Окупанти використовували як ракети, так і ударні дрони.

У ЗСУ допустили, чи можливі нові атаки росії на енергосистему цієї осені. А генерал Сергій Наєв розповів, що під час можливих атак росіян цієї зими ефективність наших систем ППО буде кращою.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: