У Луганській ОВА розповіли про вигадану явку росіян на псевдовиборах

Читать на русском
Росіяни під час про виборів на окупованих територіях вже намалювали явку, яка далека від реальності.
фото REUTERS

Росіяни під час так званих виборів на окупованих територіях вже «намалювали» явку, яка не має жодного стосунку до реальності та близька до 100%.

Про це повідомив голова Луганської ОВА Артем Лисогор в ефірі телемарафону 12 вересня.

Данілов назвав головну мету псевдовиборів рф на окупованих територіяхРосія фейковими виборами хоче включити українські території в правове поле рф та посилити мобілізацію.

«Підсумкам псевдовиборів дивуватися не варто – «намальована» явка 96,7% у Сєвєродонецьку та 98,36% у Лисичанську не має жодного відношення до реальності», - сказав він.

За його словами, на Сватівщині поблизу виборчої дільниці росіяни вирішили роздати гуманітарну допомогу та нагодувати людей гарячими обідами.

«В низці населених пунктах люди не побачили жодної дільниці чи комісії, яка ходила би по домівках, але так звані «перші вибори» на папері там відбулися. В одному з населених пунктів члени комісії у присутності військових обійшли лише одну вулицю, але у протоколі явка склала майже 100%», – розповів Лисогор.

Також він повідомив, що інформація про кандидатів у депутати на псевдовиборах передається до правоохоронних органів. Серед колаборантів є люди, які раніше працювали на державних посадах.

Нагадаємо, у вересні росія розпочала псевдовибори на окупованих територіях України. У Раді закликали світ не визнавати фейкових виборів окупантів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: