КНДР на навчаннях відпрацювала завдання ядерного удару по Південній Кореї

Читать на русском

КНДР провела навчання, в рамках яких відпрацювала завдання удару тактичною ядерною зброєю по об'єктах на території Південної Кореї.
KCNA via REUTERS

КНДР провела навчання, що імітували завдання ударів тактичною ядерною зброєю по об'єктах на території Південної Кореї.

Про це повідомляє Reuters із посиланням на державні ЗМІ країни.

Ракетні пуски КНДР: як режим Кім Чен Ина нарощує кількість випробуваньЗа останні роки режим Кім Чен Ина значно наростив кількість ракетних випробувань. Докладніше – на інфографіці.

«У середу ввечері КНДР провела навчання з тактичного ядерного удару, імітуючи удари методом випаленої землі по основним командним центрам та оперативним аеродромам Півдня», – йдеться у заяві генерального штабу Північної Кореї.

За інформацією Південної Кореї, було випущено дві балістичні ракети малої дальності за кілька годин після того, як США розгорнули бомбардувальники для повітряних навчань союзників.

Крім того, у рамках навчань КНДР відпрацювала окупацію територій Південної Кореї. Як повідомили ЗМІ, було відпрацьовано плани формування фронту в тилу противника, зрив входу в конфлікт «зовнішніх збройних сил» та завдання «одночасних надінтенсивних ударів по ключових військових командних центрах, військових портах, аеродромах та інших важливих військових об'єктах противника».

Нагадаємо, у жовтні минулого року КНДР вже імітувала удари ядерною зброєю по Південній Кореї.

Нещодавно у США заявили, що готові вести переговори з Північною Кореєю щодо її ядерної програми.

На інфографіці «Слово і діло» – як змінювалися розміри арсеналів ядерних держав.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: