Одразу після Пскова у російських Брянську, Тулі та Орловській області пролунали вибухи: що відомо

Читать на русском
У Брянську, Тулі  та Орловській області росії пролунали вибухи. Над Тульською і Московською областю закривали повітряний простір, в аеропортах Москви затримували десятки рейсів.
Ілюстративне фотоGetty Images

У Брянську в росії сьогодні вночі, 30 серпня чули звуки вибухів. Ймовірно, вдарили по одному з місцевих заводів. Вибухи лунали також і у Тулі та Орловській області.

Про це повідомляють російські Telegram-канали.

Місцеві жителі повідомили в соцмережах про звуки вибухів над Брянськом. Як стверджують російські ЗМІ, за попередніми даними нібито спрацювала система протиповітряної оборони.

Також, місцеві заявляють про проліт «начебто безпілотника» над обласним центром Брянської області.

Згодом у Брянську пролунав ще один вибух.

Російські пабліки повідомили також про вибухи у Тулі.

Губернатор Брянської області рф Олександр Богомаз заявив про збиття трьох безпілотників.

«Над Брянськом збиті три безпілотні апарати літакового типу. Постраждалих немає. Працюють оперативні та екстрені служби», - написав Богомаз.

При цьому, у Телеграмі опублікували відео на якому один з БПЛА впав на місцевий завод.

Водночас, над Тульською і Московською областю закривали повітряний простір, в аеропортах Москви затримували десятки рейсів. Повністю скасували усі рейси у аеропорту Пскова.

Російська служба ВВС зазначає, що одразу після удару безпілотників по аеропорту у Пскові та вибуху над Брянськом російська влада закрила повітряний простір над Тульською і частиною Московської області.

Повідомляється про запровадження над Тульською і Московською областями так званий режиму «Килим», тобто закриття повітряного простору.

Пропагандистське видання РИА-Новости пише, що у «Домодєдово» і «Шереметьєво» затримуються 25 рейсів на виліт і приліт, ще 5 скасовано.

Нагадаємо, що у російському Пскові, сьогодні вночі, 30 серпня, в районі аеропорту пролунала серія вибухів. Відомо, що після «бавовни» виникла сильна пожежа. За даними російських ЗМІ, імовірно, у Пскові атаковано Черехинську військову базу – місце дислокації 104-го гвардійського десантно-штурмового полку.

Станом на даний момент відомо про чотири пошкоджені транспортні літаки Іл-76.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: