Слідчий комітет рф офіційно підтвердив смерть Пригожина

Читать на русском
Слідчий комітет росії у неділю, 27 серпня, підтвердив смерть власника ПВК Вагнер Євгенія Пригожина в авіакатастрофі у Тверській області рф.
Лев Бородін

Слідчий комітет росії у неділю, 27 серпня, підтвердив смерть власника ПВК «Вагнер» Євгенія Пригожина в авіакатастрофі у Тверській області рф.

Слідчий комітет про це повідомляє на офіційному сайті.

Зайві свідки та плями на репутації: хто був ліквідований путінським режимомЗагибель Пригожина і Уткіна продовжує ланцюжок тих, від кого свого часу позбавлявся кремль з певних причин. У цьому ж списку – розстріли, ДТП та нібито отруєння. Поіменний перелік – на інфографіці.

Слідчі повідомили, що сьогодні, 27 серпня, упізнання загиблих під час аварії літака в тверській області було завершено. Серед загиблих є голова та засновник ПВК «Вагнер» Євгеній Пригожин, а також його «права рука» командир найманців Дмитро Уткін.

«За результатами проведення молекулярно-генетичних експертиз особи всіх 10 загиблих встановлено, вони відповідають списку, заявленому в польотному листі», – розповіла керівниця управління взаємодії зі ЗМІ СК рф Світлана Петренко.

Нагадаємо, літак Пригожина розбився увечері 23 серпня – усі пасажири та члени екіпажу загинули. В ISW припустили, що російський диктатор наказав збити літак, щоб помститися ватажку вагнерівців за приниження.

Олександр Лукашенко згодом заявив, що попереджав Пригожина про замах.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: