У Тверській області розбився літак Пригожина, він міг бути на борту – росЗМІ

Читать на русском
У Тверській області росії розбився приватний літак, який нібито належить ватажку ПВК Вагнер Євгену Пригожину. У літаку міг бути і сам Пригожин – він значився у списку пасажирів.
Фото: росЗМІ

У Тверській області росії розбився приватний літак, який нібито належить ватажку ПВК «Вагнер» Євгену Пригожину.

Про це повідомили пропагандистські ЗМІ.

За їхніми даними, йдеться про бізнес-джет Embraer ERG 135 з бортовим номером RA-02795, який здійснював рейс Москва – Санкт-Петербург. На його борту перебувало щонайменше 7 людей.

Також стверджується, що у літаку міг перебувати і сам Пригожин – він значився у списку пасажирів. Влада рф вже почала розслідування аварії літака Embraer.

ЗМІ повідомляють, що перед падінням джета очевидці чули два вибухи. Потім у літака відвалилося крило та стабілізатор, які впали неподалік занедбаної ферми в селі Куженкіне.

Інші очевидці заявляють, що борт ватажка «Вагнера» вибухнув прямо в повітрі.

Нагадаємо, що після червневого бунту Пригожин рідко з'являвся на публіці. У середині липня він вперше після невдалого походу на Москву виступив перед своїми бойовиками та розкрив найближчі плани ПВК.

Раніше у британській розвідці розповіли, що Кремль міг перестати фінансувати найманців «Вагнера». Крім того, прагнучи викорінити нелояльність серед військових після бунту, Кремль розпочав масштабні чистки у керівництві російської армії.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: