У ГУР є джерела в найближчих до путіна кабінетах – Буданов

Читать на русском
Кирило Буданов заявив, що українська розвідка має джерела в оточенні російського президента путіна.
Reuters

Керівник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов заявив, що ГУР має джерела в оточенні російського президента путіна.

Він сказав про це в інтерв'ю Reuters.

«Ідіотів, які керують країною, небагато»: Буданов вважає, що рф не завдаватиме ядерного ударуКерівник української розвідки Кирило Буданов упевнений, що росія не використовуватиме ядерну зброю.

«Ми маємо свої джерела. Так би мовити, у найближчих кабінетах (до путіна). Тому ми зазвичай знаємо, що відбувається», – сказав Буданов.

Він зазначив, що точно передбачив повномасштабне вторгнення росії ще до його початку: «Хто мав рацію? Ми».

За його словами, Україна зробила висновки з 2014 року, коли росія застала світ зненацька, захопивши Крим та розв'язавши війну на Донбасі. «Інформаційну війну ми повністю програли у 2014 році. А війну, що почалася (2022 року) – ми почали тут зовсім по-іншому. І зараз росіяни програють інформаційну битву», – сказав голова ГУР.

Буданова також запитали щодо порівняння української спецслужби з ізраїльським МОСАД: «Якщо ви запитуєте про Моссад як відомого за знищення ворогів своєї держави, то ми цим займалися і займатимемося. Нам не потрібно нічого створювати, бо це вже існує».

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що росія за час повномасштабної війни двічі намагалася завдати ракетного удару по будівлі Головного управління розвідки у Києві.

На самого Кирила Буданова, за інформацією ЗМІ, за роки роботи було скоєно щонайменше десять замахів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: