Буданов анонсував нові «події» в окупованому Криму

Читать на русском
Начальник ГУР Міноборони Кирило Буданов припустив, що в Криму буквально днями очікується нова бавовна.
скріншот з відео

Українські військові продовжують робити все, щоб звільнити Крим від російських окупантів. Доказом цього стала «бавовна» майже щотижня, а незабаром очікуються нові події.

Про це заявив начальник ГУР Міноборони Кирило Буданов в Ірпені у коментарі каналу ITV.

Вибухи на Кримському мосту: що відомо про дві атаки на «сакральний» міст путінаКримський міст пережив під час повномасштабної війни дві атаки. Що відомо про вибухи 8 жовтня та 17 липня.

Говорячи про звільнення Криму від російських окупантів, Буданов підкреслив, що на півострові є багато людей, які цього чекають. За його словами, потрібно дати їм упевненість у тому, що їхні надії не марні.

«От для того ми й маємо проводити такі заходи, як Кримська платформа, заходи, скажімо так, із рухом опору на тимчасово окупованих територіях. Та й просто знищувати окупантів у нашому Криму. Що, в принципі, ви бачите і днями ще побачите», – сказав він.

Буданов у Ірпені (22.08.2023)Lanardo Silver

Нагадаємо, в окупованому Криму все частіше трапляються вибухи на військових об'єктах або на складах зі зброєю. Крім того, у РНБО визнали, що саме Україна вже двічі завдавала ударів по Кримському мосту.

Спікер Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк заявляла, що у Криму ускладнюється логістика для росіян.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: