Українці здійснили висадку в Криму: на Тарханкуті відбувся бій

Читать на русском
Сьогодні, 24 серпня, зранку на мисі Тарханкут в тимчасово окупованому Криму стався бій за участю плавзасобів та авіації. Українські бійці здійснили висадку на територію півострова.
wikipedia

Сьогодні, 24 серпня, зранку на мисі Тарханкут в тимчасово окупованому Криму стався бій за участю плавзасобів та авіації. Українські бійці здійснили висадку на територію півострова.

Про це представник ГУР Андрій Юсов сказав Суспільному.

За його словами, в рамках спецоперації відбулась висадка особового складу на території півострова. Бійці досягнули поставленої цілі.

«В рамках спецоперації відбулась висадка особового складу на території півострова. Головне управління розвідки з взаємодією з військово-морським флотом провели спецоперацію, цілі досягнуто, втрат серед особового складу немає. Продовжується спецоперація, всі деталі ми не розкриваємо, є втрати серед особового складу противника, а також серед сил та засобів. Інформація щодо кількості втрат уточнюється», – наголосив Юсов.

Видання Крим.Реалії стверджує, що з 5-ї години ранку біля населеного пункту Маяк на мисі Тарханкут було чути вибухи. В цьому районі стався бій за участю плавзасобів і авіації.

Російський Telegram-канал Baza повідомляє, що вночі ті, хто зупинився в кемпінгу Оленівка Village у Чорноморському районі, почули два гучні постріли, ніби з гранатомета.

«Коли люди вийшли подивитися, хто стріляв, то приблизно за 10 метрів від берега вони побачили два гумові човни, у яких перебувало приблизно 10 осіб. Коли невідомі побачили, що їх помітили, пролунало ще кілька пострілів, але вже з автоматичної зброї. Після короткої стрілянини люди на човнах попливли», – зазначили у дописі.

Після події в так званій поліції Чорноморського району оголосили збір особового складу і ввели план «Фортеця».

Нагадаємо, у тимчасово окупованому Криму в середу, 23 серпня, пролунали вибухи. Повідомляли, що внаслідок атаки міг бути знищений береговий ракетний протикорабельний комплекс «Бастіон».

Згодом стало відомо, що під час атаки знищили російський зенітно-ракетний комплекс С-400 «Тріумф».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: