Вивісили український прапор у Криму: ГУР показало кадри нічної спецоперації

Читать на русском
Українські розвідники висадилися вночі у Криму, дали бій, а також вивісили наш державний прапор.
ілюстративне фотофото ГУР

Сьогодні вночі під час спецоперації українські розвідники не лише дали бій на території Криму, а й вивісили там прапор України.

Про це повідомила пресслужба ГУР у Telegram.

Українці здійснили висадку в Криму: на Тарханкуті відбувся бійСьогодні, 24 серпня, зранку на мисі Тарханкут в тимчасово окупованому Криму стався бій за участю плавзасобів та авіації. Українські бійці здійснили висадку на територію півострова.

Як повідомляється, сьогодні вночі у Криму пройшла операція ГУР за підтримки ВМС. Спецпідрозділи на плавзасобах висадилися на берег у районі населених пунктів Оленівка та Маяк.

«Під час виконання завдання українські оборонці вступили в боєзіткнення з підрозділами окупанта. В результаті, противник зазнав втрат серед особового складу, знищено ворожу техніку. Також в українському Криму знову замайорів державний прапор», – сказано у повідомленні.

У ГУР додали, що всі цілі та задачі виконано. По завершенні спецоперації українські оборонці без втрат залишили місце подій.

Також у розвідці зазначили, що окупаційна «адміністрація» Криму не коментує те, що відбувається, незважаючи на масові звернення місцевих. При цьому єдине повідомлення стосується нібито «знищення боєприпасів за встановленим графіком».

«Сили Оборони і надалі надаватимуть окупантам допомогу в знищенні боєприпасів, техніки та живої сили», – додали в ГУР.

Також розвідка оприлюднила ексклюзивні нічні кадри з операції у Криму.

Раніше у мережі з'явилися фрагменти операції ГУР.

Нагадаємо, сьогодні вранці стало відомо, що на мисі Тарханкут в окупованому Криму висадилися українські військові, відбувся бій за участю плавзасобів та авіації.

23 серпня у Криму було знищено російський зенітно-ракетний комплекс С-400 «Тріумф».

До речі, буквально два дні тому голова ГУР Кирило Буданов анонсував нові події в окупованому Криму.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: