Болючий удар по ППО окупантів: у Криму знищили російський комплекс С-400

Читать на русском
У середу, 23 серпня, у тимчасово окупованому Криму знищили російський зенітно-ракетний комплекс С-400 Тріумф.
doblest club

У середу, 23 серпня, у тимчасово окупованому Криму знищили російський зенітно-ракетний комплекс С-400 «Тріумф».

Про це повідомляє Головне управління розвідки Міноборони України.

Відзначають, що сьогодні близько 10:00 поблизу села Оленівка на мисі Тарханкут у тимчасово окупованому Криму відбувся вибух, який знищив російську зенітно-ракетну систему С-400 «Тріумф».

«23 серпня 2023 року близько 10:00 поблизу села Оленівка на мисі Тарханкут у тимчасово окупованому Криму відбувся вибух, який знищив російську зенітно-ракетну систему великого і середнього радіуса дії С-400 «Тріумф», – йдеться в повідомленні.

Розвідники наголошують, що внаслідок вибуху повністю знищено саму установку, встановлені на ній ракети та особовий склад.

«Враховуючи обмежену кількість таких комплексів на озброєнні ворога, це – болючий удар по системі ППО окупантів, що матиме серйозний вплив на подальші події в окупованому Криму», – додають у дописі.

Нагадаємо, у тимчасово окупованому Криму в середу, 23 серпня, пролунали вибухи. Повідомляли, що внаслідок атаки міг бути знищений береговий ракетний протикорабельний комплекс «Бастіон».

До слова, ввечері вівторка 22 серпня на Кримському мосту спрацювала російська ППО. Рух мостом було перекрито. Тоді як з Севастополя надходили повідомлення про перестрілку у центрі міста.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: