У тимчасово окупованому Криму пролунав потужний вибух

Читать на русском
У тимчасово окупованому Криму в середу, 23 серпня, пролунали вибухи. Внаслідок атаки міг бути знищений береговий ракетний протикорабельний комплекс Бастіон.
t.me/andriyshTime

У тимчасово окупованому Криму у середу, 23 серпня, пролунали вибухи. Внаслідок атаки міг бути знищений береговий ракетний протикорабельний комплекс «Бастіон».

Про це повідомив радник мера Маріуполя Петро Андрющенко у Telegram.

Сьогодні, 23 серпня, в тимчасово окупованому Криму пролунали щонайменше 7 вибухів. За попередньою інформацією, приліт був по військовому об’єкту на мисі Тарханкут. Звуки чули мешканці Оленівки.

Відтак згодом з’ясувалось, що під час сьогоднішньої атаки було уражено береговий ракетний протикорабельний комплекс «Бастіон», який є одним з носіїв ракети «Онікс».

«У Криму уражено береговий ракетний протикорабельний комплекс (БРПК) «Бастіон». Він є одним з носіїв ракети «Онікс», якими росіяни завдають ударів по Україні. Також пошкоджені радіолокаційні станції. Всього було 7 вибухів», - додав Андрющенко.

Також у середу, 23 серпня, окупаційна влада Донецька заявила про масований обстріл з боку Збройних сил України. Під атаку нібито потрапила центральна частина міста.

До слова, ввечері вівторка 22 серпня на Кримському мосту спрацювала російська ППО. Рух мостом було перекрито. Тоді як з Севастополя надходили повідомлення про перестрілку у центрі міста.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: