Українські військові завдали удару по ворожому літаку в Чорному морі

Читать на русском
Сьогодні, 23 серпня, Сили безпеки й оборони України завдали удару по ворожому літаку в Чорному морі.
president.gov.ua

Сьогодні, 23 серпня, Сили безпеки й оборони України завдали удару по ворожому літаку в Чорному морі.

Про це повідомляє українська розвідка.

Зазначають, що у територіальних водах України поблизу острова Зміїний відбулося зіткнення російського військового літака та українських бойових катерів.

Літак окупантів спробував атакувати військові судна України, але отримав відповідь. Втім пропагандисти вже поширили фейк про затоплення українського катера.

Та, як стверджують розвідники, російська ракета впала у воду, жодної шкоди українським військовим завдано не було.

У відповідь на спробу атаки військовослужбовці завдали удару по літаку окупантів.

«Випущена з бойового катера України ракета пошкодила російський борт, який був вимушений одразу ж залишити місце події та летіти у напрямку найближчого аеродрому», – додають у дописі.

Нагадаємо, у тимчасово окупованому Криму в середу, 23 серпня, пролунали вибухи. Повідомляли, що внаслідок атаки міг бути знищений береговий ракетний протикорабельний комплекс «Бастіон».

Згодом стало відомо, що поблизу села Оленівка на мисі Тарханкут у тимчасово окупованому Криму відбувся вибух, який знищив російську зенітно-ракетну систему С-400 «Тріумф».

Додамо, нещодавно, внаслідок тривалої спецоперації Головного управління розвідки, в Україну вдалося виманити гелікоптер Мі-8 Збройних сил російської федерації. Деталі читайте за посиланням.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: