Україна вперше повністю знищила російський стратегічний бомбардувальник

Читать на русском
Внаслідок атаки безпіотників на аеродром у Новгородській області Україна вперше змогла повністю знищити стратегічний ядерний бомбардувальник Збройних сил рф.
Фото: The Moscow Times

Завдяки удару дронами по російському аеродрому у Новгородській області 19 серпня Україна вперше цілком ліквідувала стратегічний ядерний бомбардувальник окупаційних збройних сил.

Про це, зокрема, повідомляє видання The Moscow Times.

За інформацією, яку надала Міноборони рф, 19 серпня було зафіксовано пошкодження принаймні одного літака.

Катастрофи російських військових літаків та гелікоптерів за час повномасштабної війниПісля серії катастроф у Брянській області згадуємо інші аварії російських військових літаків та гелікоптерів за час повномасштабної війни.

«У мережі, можливо, з'явилося фото військового аеродрому «Сольці» Новгородської області після удару безпілотника. На фото видно повністю згорілий Ту-22М3», – говориться у повідомленні.

Як зазначає видання, у росії не залишилося інженерно-технічної бази для нового будівництва стратегічних бомбардувальників.

Також The Moscow Times, посилаючись на власні джерела, повідомляє, що раніше питання диверсій обговорювалося на нарадах президента рф володимира путіна з силовиками.

«Вони «клялися», що подібного більше не станеться, але 100% гарантію ніхто дати не зміг», – пише видання.

Нагадаємо, 19 серпня в росії заявили про атаку на аеродром у Новгородській області.

Після цього в ISW припустили, що удар по авіабазі в Новгородській області міг пошкодити два літаки росіян.

Також нагадаємо, що 9 серпня на заводі в російському Сергієвому Посаді пролунав потужний вибух. З'ясувалося, що там розробляли бомбардувальник нового покоління.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: