Розкриємо деталі після перемоги: СБУ про підрив Кримського мосту

Читать на русском
В Службі безпеці Україні офіційно прокоментували підрив Кримського мосту та заявили, що розкриють всі деталі атаки лише після перемоги України.
ssu.gov.ua

В Службі безпеці Україні офіційно прокоментували підрив Кримського мосту та заявили, що розкриють всі деталі атаки лише після перемоги України.

Про це речник СБУ Артем Дехтяренко повідомив у коментарі РБК-Україна.

«У Криму все почалося, там і закінчиться»: коли і як Україна може звільнити півострівЯк Україна може повернути окупований Крим, у які терміни та як може виглядати можлива військова операція – усі прогнози.

Спецпризначенці не повідомляють деталей щодо організації підриву Кримського мосту. В СБУ розкриють цю інформацію після перемоги України.

«Поки ж ми з цікавістю спостерігаємо, як один із символів путінського режиму вкотре не витримав воєнного навантаження», – заявив речник.

Дехтяренко нагадує, що голова спецслужби Василь Малюк заявляв, що норми міжнародного права, аналіз оперативної обстановки та традиції ведення війни дозволяють перерізати логістичні шляхи противника. Наразі ж Кримський міст є одним із транспортних коридорів воєнних поставок для російського війська.

Нагадаємо, про «надзвичайну подію» на мосту стало відомо сьогодні вранці. Повідомляється також, що внаслідок інциденту загинули двоє людей.

За інформацією ЗМІ, міст міг бути атакований надводними дронами. Фото з місця події можна побачити за посиланням, а відео тут.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: