Російська молодь допомагатиме загарбникам під час «виборів» в окупації – спротив

Читать на русском
На тимчасово окуповані території росіяни звозять активістів кремлівських молодіжних рухів, які допомагатимуть їм у фальсифікації виборів.
armyinform.com.ua

На тимчасово окуповані території росіяни звозять «активістів» кремлівських молодіжних рухів, які допомагатимуть їм у фальсифікації виборів.

Про це повідомляє Центр національного спротиву.

Відзначають, що «активістів» з руху «движение пєрвих» завезли на окуповані території з російської федерації й були розбавлені місцевими колаборантами. Вони будуть організовувати «голосування за місцем проживання», тобто імітувати виборчий процес зі скриньками серед порожніх будинків в оточенні російських солдатів.

Також вони будуть залучені як наглядачі до виборчих дільниць, де також відповідатимуть за фальсифікацію явки.

«Наразі на ТОТ триває інструктаж гастролерів з боку місцевих фейкових виборчих комісій. Центр національного спротиву зауважує, що організація псевдовиборів на ТОТ є колабораціонізмом, за що кожен понесе відповідальність згідно з КК України», – додають у повідомленні.

Раніше повідомляли, що на окупованій Херсонщині росіяни створили «школи молодого виборця», які мають підготувати старшокласників до так званих виборів президента рф.

Також розповідали, що загарбники звозять до тимчасово окупованої території Запорізької області «гастролерів» з різних регіонів рф. Таким чином вони створюватимуть картинку під час проведення фейкових виборів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: