Росіяни готують на Запоріжжі фейкові вибори: Федоров розповів деталі

Читать на русском
Російські загарбники звозять до тимчасово окупованої території Запорізької області гастролерів з різних регіонів рф. Таким чином вони створюватимуть картинку під час проведення фейкових виборів.
Getty Image

Російські загарбники звозять до тимчасово окупованої території Запорізької області «гастролерів» з різних регіонів рф. Таким чином вони створюватимуть картинку під час проведення фейкових виборів.

Про це розповів міський голова Мелітополя Іван Федоров.

За його словами, минулорічний досвід псевдореферендуму показав, що місцеві мешканці ігнорують «демократію» від окупантів. Тому росіяни почали звозити людей зі своєї країни, щоб за їхньою допомогою створити картинку під час проведення фейкових виборів.

«Масово заїжджають різного роду гастролери. Я говорю про різні нації з різних регіонів рф, про різні професії. Навіщо вони це роблять? Бо вони так і не можуть за півтора року погасити той спротив, який чиниться на ТОТ, а також вони готуються до фейкових виборів і їм потрібна масовка, аби показати, що начебто якісь вибори будуть проходити. Вони вже провели свій фейковий референдум, а тепер намагаються провести свої фейкові вибори», – заявив Федоров.

Він також додав, що останнім часом спостерігається тенденція блокування людей на окупованих територіях. Ворог ще сильніше ускладнив виїзд. Зокрема, ще два тижні тому був закритий пункт пропуску «Колотилівка-Покровка», який був найкоротшим для виїзду з окупації через Сумську область. Пункт пропуску у Василівці не працює вже 7 місяців. міський голова Мелітополя наголосив, що навіть ті, хто має паспорт рф, не можуть виїхати, адже тепер загарбники вигадують нові вимоги і роблять все, аби не випускати людей.

Раніше повідомляли, що на тимчасово окупованих територіях чотирьох областей України, рф поспіхом доукомплектовує поліційні підрозділи через підготовку до «виборів»

Тим часом українські війська поступово розвивають контрнаступ на півдні країни, на деяких ділянках ЗСУ вже прорвали першу лінію оборони ворога.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: