Кремль готується до «виборів» на тимчасово окупованих територіях – Маляр

Читать на русском
Кремль збільшує кількість поліціянтів щоб забезпечити проведення «Єдиного дня голосування» у вересні» на тимчасово окупованих територіях. Такі дії є порушенням норм міжнародного права.
Getty Images

На тимчасово окупованих територіях чотирьох областей України, рф поспіхом доукомплектовує поліційні підрозділи через підготовку до «виборів»

Про це повідомила заступниця голови Міноборони України Ганна Маляр у своєму телеграм-каналі.

«Кремль пришвидшує комплектування вакантних посад у структурних підрозділах окупаційних органів внутрішніх справ на тимчасово окупованих територіях України. Зокрема, у Донецькій, Луганській, Запорізькій та Херсонській областях. Причина такого поспіху – необхідність забезпечити поліцейським супроводом проведення так званих виборів на тимчасово окупованих територіях у межах «Єдиного дня голосування» у вересні», - написала вона.

Крім того, Маляр наголосила, що такі дії є порушенням норм міжнародного права.

Нагадаємо, минулого року володимир путін вирішив запровадити в окупованих Донецькій, Луганській, Запорізькій та Херсонській областях України «воєнний стан».

Крім того, на вересень рашисти запланували проведення так званих «регіональних виборів» до окупаційних органів влади. Для того, щоб провести «вибори», загарбники також посилюють примусову паспортизацію.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: