Пригожин створив у Білорусі дві компанії, одна нібито займеться «освітньою діяльністю» – ЗМІ

Читать на русском
У державному реєстрі Білорусі з'явилися дві компанії, пов'язані безпосередньо з бойовиками ПВК Вагнер. У організацій зазначена одна юридична адреса, де розташований польовий табір найманців.
Фото: upi.com

У державному реєстрі Білорусі з'явилися дві компанії, пов'язані безпосередньо з бойовиками ПВК «Вагнер».

Про це повідомляє портал Zerkalo.io.

ПВК «Вагнер» у Білорусі: скільки найманців та техніки прибуло до країниУ Білорусь прибуло вже 5 тисяч найманців Вагнера та 14 колон техніки. Докладніше – на інфографіці.

Перша організація отримала назву «Конкорд Менеджмент і Консалтинг». Вона належить російській компанії з аналогічною назвою, власником якої є Євген Пригожин.

Другу компанію було зареєстровано 4 серпня під назвою «Група Вагнер». Її основним та єдиним видом діяльності заявлено надання освітніх послуг. До цього виду діяльності, зокрема, включено «навчальні центри, курси підвищення професійної кваліфікації, навчання іноземних мов та навичок ведення бесіди».

Журналісти зазначають, що компанії мають одну юридичну адресу: село Ціль Осиповичського району. Саме там, за даними ЗМІ, знаходиться польовий табір найманців ПВК.

Нагадаємо, у середині липня Пригожин уперше після невдалого бунту публічно виступив перед своїми бойовиками та розкрив найближчі плани ПВК.

Раніше в ГУР розповіли, чим зараз займаються Пригожин та «вагнерівці».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: