Зеленський відвідав Запорізьку область та зустрівся з військовими

Читать на русском
Президент України Володимир Зеленський у Запорізькій області зустрівся з бійцями кількох бригад.
фото Володимир Зеленський/Telegram

Президент України Володимир Зеленський продовжив свій візит до українських захисників на різних напрямках. Сьогодні він відвідав Запорізьку область та зустрівся з бійцями кількох бригад.

Про це Зеленський написав у своєму Telegram-каналі у вівторок, 15 серпня.

Скільки звань «Герой України» присвоїв Зеленський за час повномасштабної війниНайбільше звань Герой України Зеленський присвоїв у березні 2022 року. Динаміка під час війни – на інфографіці.

За словами президента, він побував на Мелітопольському напрямку. Там він відвідав 3-ю бригаду оперативного призначення імені полковника Петра Болбочана.

Її бійці брали участь у бойових завданнях на території Донецької та Луганської областей, в оборонних боях за Харків, у звільненні сіл та селищ поблизу Харкова. Наразі воїни бригади ведуть наступальні дії на Запорізькому напрямку.

Окрім цього, президент відвідав передовий пункт управління 46-ї окремої аеромобільної бригади Десантно-штурмових військ ЗСУ. Там він подякував військовим за захист України на Оріхівському напрямку.

Також Зеленський зустрівся із бійцями 118-ї окремої механізованої бригади. Військові ведуть наступальні дії на Мелітопольському напрямку.

Водночас глава держави побував у розташуванні 47-ї окремої механізованої бригади, яка виконує бойові завдання на Оріхівському напрямку. Із бійцями Зеленський обговорив актуальні питання, рішення, перебіг бойових дій.

Також він відвідав 117-у окрему механізовану бригаду. Захисники виконують бойові завдання на Оріхівському напрямку.

Нагадаємо, 14 серпня Володимир Зеленський відвідав кілька бригад на Донеччині. Раніше президент розповів, як просувається контрнаступ ЗСУ.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: