Не тільки аеродроми: Ігнат назвав пріоритетні цілі ударів рф

Читать на русском
Під загрозою ракетних ударів будуть аеродроми, критична інфраструктура, порти та промисловість.
фото Факти ICTV

Для українських окупантів важливими цілями залишаються і аеродроми, і критична інфраструктура, і промисловість, і порти. Із цього списку не можна виділити щось одне.

Про це заявив речник командування Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат під час брифінгу у вівторок, 15 серпня.

Росія вночі запустила по Україні щонайменше 28 ракет – скільки збитоРосіяни вночі випустили по Україні щонайменше 28 ракет різних типів – Х-22, Х-101/Х-555, Калібри. Сили ППО знищили 16 крилатих ракет та Калібр.

«І аеродроми, і критична інфраструктура, і промисловість наша, і портова інфраструктура – це всі цілі ворога, які будуть для нього пріоритетними. Не можна окремо виділяти, що по аеродромах б'ють, сьогодні атаковано різні об'єкти», – сказав Ігнат.

При цьому він уточнив, що «аеродром завжди під прицілом ворога».

«Зрозуміло, що наші пілоти завдають шкоди окупантам. Ви ж постійно бачите результати бойової роботи наших льотчиків. Це видно і в російських пабліках, і самі окупанти про це пишуть. Тому тут ні для кого не секрет, що пілоти сьогодні воюють в умовах постійних регулярних обстрілів ворога», – наголосив він.

Нагадаємо, цієї ночі російські війська випустили по Україні майже 30 ракет різних типів.

У Дніпрі пошкоджено підприємство та спортивний об'єкт, є постраждалі. Внаслідок удару по Львову та області обійшлося без загиблих, але постраждали 15 людей, серед них дитина. Уламки ракет впали на житлові будинки.

У Луцьку ворог вдарив крилатими ракетами по промисловому підприємству.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: