У Львівській ОВА назвали кількість поранених внаслідок атаки

Читать на русском
Внаслідок ракетної атаки на Львів та область постраждали 15 осіб, у тому числі дитина. П'ятеро людей госпіталізовано.
Фото: ДСНС

Внаслідок ракетного удару по Львівській області обійшлося без загиблих, але постраждали 15 людей, серед них дитина.

Про це повідомив керівник ОВА Максим Козицький.

Обстріл Львова та області: уламки ракет впали на житлові будинки, у супермаркеті обвалився дахУ Львові внаслідок ракетного удару пошкоджено житлові будинки, супермаркет та зруйновано дитячий садок, відомо про 4 постраждалих. В області також пошкоджено будинки.

За його інформацією, наймолодшій потерпілій 10 років, найстаршій – 72. У більшості постраждалих подряпини та порізи через вибиті вікна, забої. П'ятеро людей було госпіталізовано.

Область атакували ракетами з 05:20 до 05:30: одна була збита, 6 – влучили.

У Залізничному районі Львова внаслідок атаки пошкоджено 20 будинків. «Найбільше – на вулицях Каховській та Патона. Були загоряння, пошкоджені вікна й дахи. У Львівському медичному фаховому коледжі «Монада» вибиті вікна, також сталося загоряння у трьох будівлях промислового підприємства. Одна з ракет влучила по території дитячого садка, зазнала ушкоджень будівля дитсадка», – розповів Козицький.

У Ставчанах Львівського району пошкоджено 15 житлових будинків у приватному секторі, з них 6 – критично. Також пошкоджено легкові автомобілі.

У селі Суховоля уламками від ракет пошкоджено 4 житлові будинки у приватному секторі.

Нагадаємо, цієї ночі російські війська випустили по Україні майже 30 ракет різних типів.

У Луцьку троє людей загинули внаслідок влучання по промисловому підприємству. У Дніпрі пошкоджено підприємство та спортивний об'єкт, є постраждалі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: