Ракетний удар по Луцьку: мер уточнив кількість поранених

Читать на русском
Внаслідок ракетної атаки російських окупантів на Луцьк постраждали чотири людини. Одну врятували.
скрін з відео

Внаслідок ранкової ракетної атаки російських окупантів на Луцьк постраждали чотири особи. Одну людину врятували. Число загиблих не змінилося.

Про це повідомив мер Луцька Ігор Поліщук у вівторок в ефірі телемарафону.

Росія вночі запустила по Україні щонайменше 28 ракет – скільки збитоРосіяни вночі випустили по Україні щонайменше 28 ракет різних типів – Х-22, Х-101/Х-555, Калібри. Сили ППО знищили 16 крилатих ракет та Калібр.

«Сьогодні вранці двома крилатими ракетами було уражене промислове підприємство у нашому місті, внаслідок цієї атаки загинули троє людей та четверо постраждали», – сказав Поліщук.

Мер розповів, що працівники ДСНС одразу виїхали на місце для гасіння пожежі, для ліквідації наслідків цього обстрілу та розбору завалів. Зокрема, було врятовано одну людину з-під завалів, зараз вона у лікарні.

«І загиблі та постраждалі були працівниками зазначеного підприємства. З 4-х постраждалих троє госпіталізовано, одному надано допомогу, і людину відпустили», – додав Поліщук.

За його словами, житлові та інші цивільні об'єкти, які розташовані поряд із цим підприємством, не постраждали. Мер уточнив, що це – звичайне промислове підприємство, яке виготовляло комплектуючі для автомобілів.

Нагадаємо, по Луцьку під час ранкової атаки рф влучили дві крилаті ракети. Вони вдарили по промисловому підприємству. Було відомо про трьох загиблих.

Всього цієї ночі російські війська випустили по Україні майже 30 ракет різних типів.

У Дніпрі пошкоджено підприємство та спортивний об'єкт, є постраждалі. Внаслідок удару по Львову та області обійшлося без загиблих, але постраждали 15 людей, серед них дитина. Уламки ракет впали на житлові будинки.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: