Обстріл Львова та області: уламки ракет впали на житлові будинки, у супермаркеті обвалився дах

Читать на русском
У Львові внаслідок ракетного удару пошкоджено житлові будинки, супермаркет та зруйновано дитячий садок, відомо про 4 постраждалих. В області також пошкоджено будинки.
Фото: Telegram/kozytskyy_maksym_official

У Львові внаслідок ракетного удару цієї ночі пошкоджено понад сто квартир, вибито понад 500 вікон та зруйновано дитячий садок – ракета прилетіла у його подвір'я. Інформації про загиблих немає, чотири особи отримують медичну допомогу.

Про це розповів мер Андрій Садовий.

Глава ОВА Максим Козицький уточнив, що уламки ракет впали на багатоквартирні житлові будинки на вулицях Патона та Каховської, там були загоряння, людей евакуювали.

Невеликі загоряння фіксувалися і в інших частинах Львова. «В одному з гіпермаркетів міста через падіння уламків ракети стався обвал стелі. Надійшла також інформація про пошкодження транспортних засобів», – повідомив він.

Крім того, у Ставчанах пошкоджено 10 будинків, кілька людей зазнали легких травм. Пошкоджено будинки також у Суховолі. Постраждалих наразі немає.

Нагадаємо, російські війська в ніч проти 15 серпня завдали масованого удару по Україні. Під обстріл потрапили Львів, Луцьк, Дніпро, Черкаська область.

У Луцьку відомо про трьох загиблих внаслідок влучання у промислове підприємство. У Дніпрі є поранені.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: