Росіяни втратили на Таврійському напрямку вбитими та пораненими 269 осіб

Читать на русском
Підрозділи ракетних військ та артилерії Сил оборони Таврійського напрямку протягом доби виконали 1 630 вогневих завдань.
Фото: 93-тя ОМБр Холодний Яр / Facebook

Протягом минулої доби, 12 серпня, на Таврійському напрямку ворог завдав 22 авіаційних удари та провів 27 бойових зіткнень. Росіяни втратили на цьому напрямку фронту вбитими та пораненими 269 осіб.

Про це повідомляє Telegram-канал Оперативний ЗСУ.

Як зазначається, окупанти також здійснили 744 обстріли, застосовуючи танки, реактивні системи залпового вогню та ствольну артилерію.

Підрозділи ракетних військ та артилерії Сил оборони Таврійського напрямку протягом доби виконали 1 630 вогневих завдань. Втрати ворога вбитими та пораненими склали 269 осіб (загиблі – 81, поранені – 176, полонені – 12).

Було знищено 15 одиниць озброєння та військової техніки противника. Зокрема, 1 танк, 2 ББМ, 3 артилерійських системи та міномети, 9 одиниць автомобільної та 1 одиниця спеціальної техніки. Також був ліквідований 1 склад боєприпасів і 1 командно-спостережний пункт ворога.

При цьому, за словами бригадного генерала Олександра Тарнавського, артилерійські підрозділи ЗСУ протягом доби виконали 1 464 вогневих завдання. Втрати ворога вбитими, пораненими та полоненими склали 257 осіб, з них 49 загиблих, 208 поранених.

Нагадаємо, що за вчора українські військові знищили ще 560 окупантів. З початку повномасштабного вторгнення росія втратила близько 253 850 своїх військових.

Напередодні українська воєнна розвідка оприлюднила кадри знищення російських загарбників на воді у Чорному морі.

Також повідомляли, що контррозвідники СБУ ліквідували бойову машину підтримки танків росіян, вдаривши по ньому дронами-камікадзе.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: