Контррозвідники СБУ знищили рідкісний російський «Термінатор-2»

Читать на русском
Контррозвідники СБУ ліквідували бойову машину підтримки танків росіян,  вдаривши по ньому дронами-камікадзе.
wikipedia

Контррозвідники СБУ ліквідували бойову машину підтримки танків росіян, вдаривши по ньому дронами-камікадзе.

Про це повідомляє Служба безпеки України.

Українські бійці зазначили, що ліквідувати рідкісну бойову машину російських окупантів вдалося декількома влучаннями з дронів-камікадзе.

«Військові контррозвідники СБУ влаштували судний день російському «аналоговнєту БМПТ «Термінатор-2». Згорів цей рідкісний екземпляр ворожої оборонки лише від декількох влучань дронів-камікадзе», – йдеться у дописі.

Підбитого «Термінатора» росіяни намагалися витягти за допомогою танка Т-80, але його також вразили бійці СБУ.

Як стверджували раніше у росії, ця бойова машина має нібито високий рівень захищеності, вогневої потужності та керованості. Крім цього, як кажуть у рф, ця техніка здатна ефективно знищувати вогневі точки та фортифікаційні споруди, ліквідовувати піхоту, що застосовує гранатомети та протитанкові комплекси, а також боротися з танками.

Нагадаємо, з початку повномасштабного вторгнення в Україну росія втратила вже 253 290 своїх солдатів, 4295 танків та сотні одиниць військової техніки.

Варто також додати, британські розвідники повідомляли, що росія, ймовірно, перекинула свої десантні війська з Херсонської до Запорізької області. Таким чином окупанти ослабили свою оборону на лівому березі Дніпра на півдні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: