Тарнавський розповів про успіхи ЗСУ на Таврійському напрямку

Читать на русском
На Таврійському напрямку бійці ЗСУ за минулу добу знищили 18 одиниць військової техніки росіян.
фото Олександр Тарнавський / Telegram

На Таврійському напрямку бійці ЗСУ за добу знищили 18 одиниць військової техніки рф, втрати росіян убитими, пораненими та полоненими склали понад 240 осіб.

Про це повідомив командувач Оперативно-стратегічного угрупування військ «Таврія» Олександр Тарнавський у Telegram у середу, 9 серпня.

«Військові чудеса»: у Міноборони оновили дані про співвідношення втрат ЗСУ та окупантівМаляр розповіла, що у ЗСУ безпецедентно низький рівень втрат як для наступальної сторони. Водночас, окупанти втрачають у рази більше військових.

За його словами, на Таврійському напрямку цвіте «бавовна» та горять росіяни.

«Артилерійські підрозділи сил оборони протягом доби виконали 1545 вогневих завдань. За останню добу втрати ворога вбитими, пораненими та полоненими склали 244 особи (загиблі – 93, поранені – 150, полонені – 1)», – написав він.

Тарнавський також повідомив про знищення 18 одиниць військової техніки супротивника. Зокрема, знищено 3 танки, 6 ББМ, 3 артилерійські системи та міномети, 2 РСЗВ, 1 БпЛА, 3 одиниці автомобільної техніки.

Крім того, знищено 8 складів боєприпасів ворога та 1 пункт управління/командно-спостережний пункт.

Нагадаємо, загальні втрати армії рф складають вже 251 620 осіб. Раніше у Міноборони підрахували втрати росіян за минулий тиждень.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: