Рф вранці вдарила по Івано-Франківщині: загинула дитина

Читать на русском
Росіяни 11 серпня завдали ракетного удару по Прикарпаттю. Постраждали мирні жителі, серед яких була дитина. Вона загинула.
Фото Слово і діло

У п'ятницю вранці під час масштабної повітряної тривоги росіяни завдали ракетного удару по Прикарпаттю. Постраждали мирні жителі, серед яких була дитина. Її життя врятувати не вдалося.

Про це повідомила голова Івано-Франківської ОВА Світлана Онищук в Telegram.

Захист неба України: які системи ППО поставили союзникиСистеми протиповітряної оборони Україні надали загалом близько 15 країн. Які саме – на інфографіці.

«Сьогодні вранці ворог завдав ракетного удару по Прикарпаттю. Маємо влучання по цивільному об’єкту. Є постраждалі, серед яких дитина, яку в критичному стані було доставлено до лікарні. Медики робили все можливе, але, на жаль, врятувати життя дитині не вдалося», – сказала вона.

Глава ОВА закликала не ігнорувати сигнали повітряних тривог.

Нагадаємо, вранці 11 серпня росія влаштувала нову ракетну атаку по Україні. Вибухи пролунали у Києві, а також на Вінниччині, у Хмельницькому та Івано-Франківську. У Києві спрацювала ППО – уламки ракет впали на територію однієї з дитячих лікарень в Оболонському районі. Ніхто не постраждав.

Пізніше у Києві знайшли ще два місця падіння уламків ракет.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: