Зеленський з робочим візитом побував в Івано-Франківську: деталі

Читать на русском
У неділю, 30 липня, Володимир Зеленський побував в Івано-Франківську, де відвідав поранених захисників та провів засідання Конгресу місцевих та регіональних влад.
president.gov.ua

У неділю, 30 липня, Володимир Зеленський побував в Івано-Франківську, де відвідав поранених захисників та провів засідання Конгресу місцевих та регіональних влад.

Про це йдеться у Telegram-каналі президента України.

Відомо, що сьогодні Зеленський відвідав в Івано-Франківську реабілітаційний центр, у якому лікуються українські захисники.

«Хочу подякувати кожному з наших воїнів за подвиг та героїзм. Дякую від усіх українців за захист нашої держави. Перемога точно буде! Бажаю швидкого одужання! Велика вдячність і нашим медикам! Лікарі, медсестри, ви всі фантастичні. Пишаємося вашою важливою роботою», – написав президент.

Також сьогодні у Франківську провели засідання Конгресу місцевих та регіональних влад. Зокрема, там обговорили бюджетні питання та підготовку до нового зимового сезону як на державному рівні, так і на рівні областей та громад.

«Місцеві бюджети мають суттєві ресурси, які треба витрачати з державницької позиції. Усі бачать, якими є потреби на передовій. Усі бачать, на чому акцентують волонтери. Отже, усі бюджети – і державний, і місцевий – мають відповідати пріоритету номер один, а саме обороні. Допомога нашим воїнам, допомога захисту, допомога сімʼям наших героїв і загалом захисту життя», – додав Зеленський.

Нагадаємо, у суботу, 29 липня, президент України Володимир Зеленський відвідав передові позиції українських воїнів на Бахмутському напрямку.

Там президент особисто привітав і нагородив воїнів Сил спеціальних операцій з нагоди їхнього професійного дня.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: