Провокація чи збіг: у Білорусі заявили про пожежу на Мозирському НПЗ

Читать на русском
У Білорусі 10 серпня сталася пожежа на Мозирському нафтопереробному заводі. Саме на цьому НПЗ попереджала про провокації СБУ.
скріншот з відео

У Білорусі у четвер, 10 серпня, на Мозирському нафтопереробному заводі сталася пожежа. Раніше українська розвідка попереджала про можливу провокацію росіян на цьому об'єкті.

Про це повідомили у МНС Білорусі у Telegram.

Росія вагнерівців готує теракт на НПЗ у Білорусі, щоб звинуватити Україну – СБУРосіяни готують масштабну провокацію на Мозирському нафтопереробному заводі у Білорусі, щоб втягнути Мінськ у війну.

При цьому повідомляється, що пожежу досить швидко загасили.

«Рятувальники ліквідували факельне горіння із засувки установки з виробництва бензину на території ВАТ «Мозирський НПЗ» у м. Мозирі на Гомельщині. Постраждалих немає. Причина загоряння встановлюється», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, тиждень тому СБУ заявила про те, що росія хоче використати «вагнерівців» для залучення Білорусі до повномасштабної війни проти України. Для цього росіяни готують масштабну провокацію під чужим прапором на Мозирському нафтопереробному заводі в Білорусі. При цьому СБУ закликала армію Білорусі не втягуватись у війну проти України.

А перед цим Олександр Лукашенко заявив, що «пожартував» про бажання «вагнерівців» атакувати Польщу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: