Таврійський напрямок: ЗСУ за добу знищили понад 20 одиниць ворожої техніки

Читать на русском
Протягом минулої доби ворог 21 раз атакував наші позиції та здійснив 608 обстрілів. Артилерійські підрозділи Сил оборони таврійського напрямку протягом доби виконали 1344 вогневих завдання.
фото: НТА

Станом на неділю, 6 серпня, Збройні сили України успішно продовжують просування на Таврійському напрямку. За добу на цій ділянці фронту окупанти втратили 21 одиницю техніки.

Про це повідомив командувач оперативно-стратегічного угруповання військ «Таврія» генерал Олександр Тарнавський у Telegram.

«Протягом минулої доби ворог 21 раз атакував наші позиції та здійснив 608 обстрілів. Артилерійські підрозділи Сил оборони таврійського напрямку протягом доби виконали 1344 вогневих завдання. За останню добу втрати ворога вбитими та пораненими склали майже дві роти», - зазначив Тарнавський.

Згідно з його словами, знищено 21 одиницю військової техніки ворога. Зокрема, три ББМ, 10 артилерійських систем та мінометів, два БпЛА, чотири одиниці автомобільної та дві одиниці спеціальної техніки.

Також було знищено шість складів боєприпасів.

Нагадаємо, минулої доби, 5 серпня, українські воїни знищили ще 590 окупантів. З початку повномасштабного вторгнення рф втратила близько 249 700 своїх бійців.

Як відомо, окупанти втратили в Україні щонайменше половину своїх десантників.

Також у період з 31 липня по 6 серпня Силам оборони України вдалося знищили 4000 російських військовослужбовців, а також 616 одиниць озброєння і військової техніки.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: