У головного військкома Дніпропетровської області провели обшуки: подробиці

Читать на русском
Правоохоронці провели обшуки за місцем роботи та адресами проживання керівника Дніпропетровського обласного ТЦК. За даними поліції, за час воєнного стану він придбав майно на 350 тисяч доларів.
Фото: npu.gov.ua

Правоохоронці провели обшуки за місцем роботи та адресами проживання керівника Дніпропетровського обласного ТЦК та його родичів.

Про це повідомили у пресслужбі Національної поліції.

Зеленський рекомендував Залужному відправляти воєнкомів на фронт – голова МіноборониМіністр оборони розповів про рекомендацію Зеленського Залужному – відправляти воєнкомів на фронт, а на їхнє місце призначати військових, які отримали поранення.

За даними правоохоронців, у власності фігуранта та його сім'ї знаходиться майно, вартість якого значно перевищує його законні доходи.

У поліції розповіли, що з початку повномасштабної війни військком оформив на батька кілька автомобілів та дві квартири, а також зареєстрував на члена сім'ї підприємство, яке придбало нежитлове приміщення загальною площею близько 500 квадратних метрів.

При цьому жодних звітів про доходи від зазначеного суб'єкта господарювання до податкових органів не надходило.

«Військовому може загрожувати покарання за ч. 1 ст. 368-5 (Незаконне збагачення) Кримінального кодексу України», – наголосили у Нацполіції.

Варто зазначити, що в Україні продовжуються перевірки військкоматів, вже оголошено понад 20 підозр.

Контроль за ТЦК посилили після скандалу з одеським військком Євгеном Борисовим та нерухомістю його родини в Іспанії. В даний момент його заарештовано.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: